Background shadow
Vásárlási információk
Főoldal > Vásárlási információk


Vásárlási feltételek
Regisztráció, viszonteladói regisztráció
Az áruház kezelése
Árak
Böngészés
Rendelés
Adatvédelmi nyilatkozat
Szállítás és fizetés
Jótállás, szavatosság
Jogi nyilatkozat
Kapcsolat és cégadatok


Vásárlási feltételek
Örömünkre szolgál, hogy meglátogatta a Webáruházunkat. Alábbiakban összefoglaljuk a cégünk és partnereink közötti elektronikus kereskedelemben alkalmazott alapelveket. Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbiakat, hogy pontosan megismeje a vásárlási feltételeket és szállítási költségeket.
vissza a tetejére

Regisztráció
A megrendelés elküldéséhez regisztrálnia kell, hogy a szállítási információk rendelkezésünkre álljanak. Most regisztrációjához egy 1.000 Forintos kupont adunk ajándékba, melyet első, 5.000 Forint feletti megrendelésénél érvényesíthet 30 napon belül. (Az 5.000 Ft-ba a szállítási költség nem számítandó bele!) A kupon érvényesítését kérjük jelezze a megrendelés megjegyzésében.
vissza a tetejére

Az áruház kezelése
Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett termékeket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.
vissza a tetejére

Árak
A webáruházban feltüntett vételárak tartalmazzák a jogszabályban előírt ÁFÁ-t! A webáruház szabadon élhet az árváltozatás jogával. A változások akkor lépnek éltbe, amikor a webáruházban online megláthatók. Természetesen a megrendelt árut a megrendeléskor érvényes áron szállítjuk.
Ha technikai okok miatt valamely termék ára hibásan jelenik meg /pl. 0 vagy 1vagy nyílvánvaló aránytalanság/, akkor természetesen a terméket csak tényleges áron tudjuk szállítani.
vissza a tetejére

Böngészés
Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket /kosárba teheti/,  amelyek, ha Ön regisztrálja magát,  azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már részletes leírás is található. A termékfotók alatt láthatja az áfás árakat, és itt teheti kosarába a termékeket.
Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.
vissza a tetejére

Rendelés
Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadása után tud feladni. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. Ebben az esetben a megrendelt áru ellenértékét a megrendelőnek előre rendeznie kell. Ön a regisztrált adatlapját bármikor módosíthatja fiókjában az adataim fülre kattintva.

A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába helyezheti a kívánt termékeket. A kívánt darabszámot a termékfotó alatti ablakba tudja beírni. Alapból 1 db van beírva, melyet Ön tetszése szerint átírhat. A kosár tartalmát folyamatosan ellenőrizheti jobb oldali oszlop felső részén.

A kosár megtekintése billentyűre kattintva megnyílik a teljes méretű kosár, ahol utólag is módosíthatja az adatokat. Törölhet tételeket, vagy módosíthatja a darabszámokat. Darabszám módosításnál, ha átírta a darabszámot, minden esetben kattintson a mellette lévő módosít billentyűre, mert csak így módosul az új darabszámra. Korlátozott darabszámú terméknél a megrendelés sorrendjében tudjuk az igényeket kielégíteni.

A megrendelés alatti megjegyzés ablakba beírhatja a megrendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit. Például, ha a regisztrációtól eltérő címre szeretné küldeni a csomagot, vagy a megrendelt termékkel kapcsolatban további kérdése lenne.

Ha minden rendben kattintson a kosár alján lévő megrendel gombra. Sikeres megrendelés esetén  megjelenik, Köszönjük megrendelését! Ezzel egyidőben e-mailben kap egy visszaigazolást a rendelés beérkezéséről: Köszönjük megrendelését, Ön az alábbi termékeket rendelte... és az Ön megrendelése. Ez nem szállítási szerződés, csak visszaigazolás a rendelés beérkezéséről.

Ha bármilyen kérdése lenne, ügyfélszolgálatunk hétfőtől-péntekig 9-17 óráig készséggel áll az
Ön rendelkezésére : +36 30 269 8188

vissza a tetejére

Adatvédelmi nyilatkozat
Személyes adatok védelme:
Személyes adatokon értjük azokat az információkat, amellyel ön azonosítható direkt (családi név, keresztnév) vagy indirekt (számlaszám, bankkártyaszám) módon. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Az adatok harmadik személynek történő kiszolgáltatása:
Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, a szállítási címet, a szállítást végző cégnek. A futárszolgálat viszont a cégünk által átadott szállítási adatokat semmilyen módon nem jogosult megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
Biztonság
Biztonsági intézkedésként azok az adatok, amelyeket ön on-line űrlapok kitöltésével ad meg nekünk az ön felhasználói nevével és jelszavával lesznek biztosítva.
Az Ön beleegyezése:
Ezt a website-ot használva ön elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján.

vissza a tetejére

Szállítás és fizetés

Szállítás: A szállítást az MPL futárszolgálat végzi.
Szállítási díj belföldön: A díjszabást innen töltheti le.

Szállítási kedvezmény belföldön:
50.000 Forint megrendelés felett  a szállítás ingyenes! 

Fizetés
Kedves vásárló!

 

Az utalásnál a közleményben fel kell tüntetni a rendelés számot. Ez a szám az automatikus visszaigazoló e-mailben a megrendelés részletei mezőben található.

 

A kézbesítés munkaidőben 8 - 16 óra között történik, ezért célszerű olyan címet megadni, ahol a csomag ebben az időben átvehető. / Esetleg munkahelyi cím. /

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban
Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb.) kérjük, jelezze felénk az áru átvételétől számított 48 órán belül a szentesbonto@gmail.com e-mail címen vagy a +36 30 936 1210-es telefonszámon.

Vásárlástól való elállás
A vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Írásbvan történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül a Makai Autóbonto Kft. .... címre, vagy e-mailben a szentesbonto@gmail.com címre.
Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
Kizárólag sérülésmentes terméket veszünk vissza, és csak ebben az esetben térítjük meg a teljes vételárat a vásárló részére. A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kár költségei a vevőt terhelik.
A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát például:
Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.
· olyan termék esetében, mely nem előre legyártott, hanem személyre szabottan a fogyasztónak, megrendelésére készült;
· romlandó termékek esetében;
· olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (tehát az ilyen termék esetében is van elállási jog, ha annak csomagolását nem bontja meg a fogyasztó);
· lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
Felhasználó akkor tartja be a határidőt, ha a 14 napos időszak letelte előtt visszaküldi, vagy átadja a termék(eke)t.

FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS
A Makai Autóbontó Kft. nem vonható felelősségre az általa üzemeltetett www.nyugatibonto.hu/webshop internetes áruházhoz való kapcsolódásért,  semmilyen vis mayor kategóriába sorolható esetért, vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem áll az irányítása alatt. Ha technikai okok miatt valamely termék ára hibásan jelenik meg /pl. 0 vagy 1vagy nyílvánvaló aránytalanság/, akkor természetesen a terméket csak tényleges áron tudjuk szállítani. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. A kiugróan magas összegű megrendeléseket csak előre utalással tudunk teljesíteni.

vissza a tetejére

Jótállás, szavatosság
1. Az eladó az általa értékesített árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági, illetve jótállási idő az adott áru mellett szerepel.
2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 17/1999. (II. 5.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak miszerint:
     1. § A fogyasztói szerződés (a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény, a továbbiakban: Ptk. 685. §-ának e) pontja) hibás teljesítése miatt, vagy jogszabályon alapuló jótállás keretében érvényesített kifogás intézése során e rendelet szabályai szerint kell eljárni, azoktól a fogyasztó hátrányára eltérni nem lehet.
     2. § Ha a fogyasztó szavatossági igényt kíván érvényesíteni a fogyasztói szerződés tárgyát képező szolgáltatást nyújtó forgalmazóval (a továbbiakban: forgalmazó) szemben, a fogyasztói szerzödés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot.
     3. § (1) A forgalmazó a fogyasztó kifogásáról jegyzőkönyvet köteles felvenni.
     4. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni arról, hogy a kijavítást vagy kicserélést a Ptk. 306. §-ának (2) bekezdése értelmében - az áru tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
           (2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
3. A Makai Autóbontó Kft. által üzemeltetett www.nyugatibonto.hu/webshop internetes áruházban
4. A Makai Autóbontó Kft. a megvásárolt termékre, abban az esetben, ha a termékről felbontás után kiderül, hogy az bizonyítottan hibás, és a hiba az átvételt megelőzően keletkezett, az átvételt követő két héten belül cserét biztosít - kivéve, ha a hibás termék azonnal, minimális költségigénnyel nem javítható ki.

vissza a tetejére

Jogi nyilatkozat
A Makai Autóbontó Kft. webáruházában kínált termékek műszaki és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal járunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a Webáruházba, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben.

A megrendelések vállalt határidőn belül történő teljesítéséért mindent megteszünk, de esetleges késések, illetve a teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik.         Az Interneten történő vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátinak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai adottságokra és a felmerülő hibákra. A Pető János e.v. és a www.bogrebirodlaom.eu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglalt körülményekért, tényekért, bármilyen okból is jelentkeznek, ill. következtek azok be:  

az Interneten küldött és/vagy fogadott, nem a Szolgáltatótól származó bármilyen adat;

bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban, ami megakadályozza a Webáruház működését és az akadálytalan vásárlást;

bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon;

bármilyen adatvesztés;

bármely, a folyamatban alkalmazott szoftver nem megfelelő működése;

bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei

A Makai Autóbontó Kft. jogot formál arra, hogy a www.nyugatibonto.hu/webshop portál oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjakat is. Bármikor módosíthatja az Általános Szállítási Feltételeket  is.
Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

A www.nyugatibonto.hu/webshop oldalain, ill. a webáruházban található összes adat, információ és al oldalak design-ja, felépítése a lapon látható formában a honlap üzemeltetőjének, tulajdonosának kizárólagos tulajdonát képezi. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel járhat.

A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, azt a Makai Autóbontó Kft. székhelyén, lévő Bíróságon rendezik.

vissza a tetejére

Kapcsolat és cégadatok

Kapcsolat és cégadatok

Cégnév: Makai Autóbontó Kft.

Székhely: 6600 Szentes, Berekhát 16.

Telefon, ügyfélszolgálat: +36 30 269 8188

E-mail: makaibonto@gmail.com

Adószám: 23880762-2-06

Kapcsolattartó: Makai Norbert

Tárhely szolgáltató: Pető János e.v.
                                Telefon: +36 (30) 9361210

vissza a tetejére